Praktische informatie

De klassen vormen de basis voor de ontwikkeling van de leerlingen. Doordat de klassen ingericht zijn met speciaal ontwikkeld materiaal, kunnen de leerlingen actief en zelfontdekkend aan het werk.

In het wereldlokaal kunnen de leerlingen op verschillende manieren informatie tot zich nemen. De leerlingen kunnen boeken lenen bij de bibliotheek. Informatie opzoeken en werken achter de computers. Ook zijn er verschillende kosmische materialen welke geleend kunnen worden en waaraan gewerkt kan worden.

Voor de leerlingen met extra zorg is er een ruimte ingericht waar leerlingen in alle rust extra begeleiding krijgen en waar gewerkt kan worden aan verschillende RT programma's en materialen.
Vlakbij het speellokaal is de La Luna ruimte. Hier kunnen de leerlingen tijdens de grote pauze spelletjes spelen, knutselen en ontspannen. Dit is ook de ruimte waar na schooltijd de na schoolse opvang plaats vindt.
Het schoolplein bestaat uit twee delen. Aan de voorkant hebben de kleuters een prettige plek, aan de achterkant kunnen de leerlingen van de midden- en bovenbouw hun energie kwijt en prima ontspannen!

Meer informatie kunt u vinden in de

Schoolgids

Onze school