banner
Locatie Randstad

Het gebouw
Hartelijk welkom op het  website deel van Montessorischool Randstad. Locatie Randstad is de hoofdlocatie van Montessorischool stad en is tevens de grootste locatie. Ons gebouw ligt op het bedrijventerrein aan de Randstad, direct aan een mooi  park. Alle lokalen bieden een prachtig uitzicht over de Leeghwaterplas. Het gebouw heeft een ruime buitenspeelplaats met diverse speeltoestellen en een kleine binnenplaats. Aan het gebouw bevindt zich de gymzaal. Door de ligging is Montessorischool Randstad geen buurtschool en komen onze leerlingen uit diverse wijken van Almere.

De school
Bij het binnenkomen van de school valt direct de prachtige mozaïekbank op. Deze bank, gemaakt door kinderen, ouder en leerkrachten, is het start- en tevens het eindpunt van een tijdlijn  die door de gehele school loopt. Een tijdlijn waarop de verschillende tijdvakken in diverse mozaïektechnieken door de kinderen (onder begeleiding van kunstenaars), zijn vormgegeven. Het gebouw bestaat uit 16 lokalen: 6 onderbouw- 5 middenbouw- en 5 bovenbouwgroepen. Er is een wereldlokaal waar kinderen individueel, in groepjes of met de hele groep gebruik kunnen maken om informatie op te zoeken of lessen te kunnen volgen. Verder is een van de twee speellokalen in gebruik door La Luna, zowel tijdens de tussenschoolse als tijdens de voor- en naschoolse opvang.

Meer informatie kunt u vinden in de schoolgids.

Contact
Als u belangstelling heeft voor onze school dan kunt u het beste een afspraak maken voor een bezoek. Tijdens dat bezoek kunt u al uw vragen kwijt en tonen wij U graag onze school in de praktijk

Locatie Randstad